Om hjemmesiden

Mobelinspiration.dk samler informationer om trends inden for interiør, møbler og indretning. Formålet er at danne et overblik, så du nemt kan træffe en god beslutning, når du skal indrette dit hjem.

 

Mobelinspiration.dk gør en dyd ud af at lave en grundig research og sammenligne produkter. På den måde slipper du for at tilgå mange forskellige hjemmesider, da det du søger, er samlet her.

Et billede af et forstørrelsesglas som symboliserer research
Et billede af kundeanmeldelser

Udover at opsnuse alle de vigtigste detaljer fra internettet baserer mobelinspiration.dk også research på anmeldelser og interviews fra forbrugerne.


Endeligt er indlæggene udarbejdet på baggrund af de spørgsmål, som vi alle søger svar på i vores Google-søgninger. Mobelinspiration.dk foretager altså en analyse af, hvad der mangler svar på og forsøger herefter at besvare spørgsmålene på bedste vis gennem ovennævnte researchmetoder.


Indehaveren af hjemmesiden vil modtage en procentdel af prisen på et købt produkt.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål eller kommentarer til hjemmesiden, er du meget velkommen til at kontakte indehaveren på nedenstående e-mail.

 

Mail: kontakt@mobelinspiration.dk

Et billede af et bæredygtigt hjem

Samarbejder

Mobelinspiration.dk samarbejder med LogoVand Nord, som tilbyder billige og bæredygtige løsninger på logovand. Vandet kommer fra kilder i Midtjylland, og flaskerne er lavet af 100% genbrugsplast.

Der er indgået samarbejde med naturvenlig.dk, som er en webshop, der har bæredygtige produkter til hjemmet.