Hvilken håndklædetørrer skal jeg vælge?

Et billede af en håndklædetørrer

Der findes 3 forskellige typer af håndklædetørrere:

  1. Hvis du har mulighed for at tilkoble din håndklædetørrer til dit vandvarmesystem såsom centralvarme eller fjernvarme, er dette den billigste og mest miljøvenlige løsning. Det kræver, at en håndværker kommer forbi til installationen.
  2. I nogle lejligheder slukkes der for vandvarmen om sommeren, så hvis du fortsat ønsker at tørre håndklæder om sommeren, kan du købe en kombinationshåndklædetørrer. Det betyder, at dine håndklæder tørres via vand om vinteren og via elektricitet om sommeren.
  3. Har du ikke mulighed for at tilkoble din håndklædetørrer til vand, er håndklædetørrere til elektricitet løsningen for dig. En håndklædetørrer til elektricitet kan nemt sættes i en stikkontakt, og så kan du tænde og slukke, som det passer. De elektriske håndklædetørrere kan desuden fås med timer, så du ikke selv behøver at tænde og slukke manuelt.

Dette indlæg fungerer som en guide til at vælge den rigtige håndklædevarmer til dig.

Mobelinspiration.dk har undersøgt forbrugernes ønsker og anmeldelser af både håndklædetørrere samt udbyderne af håndklædetørrere.

Denne information har vi samlet til dig i denne guide, så du nemt kan finde den håndklædetørrer, som passer til dine behov.

Indlægget indeholder annoncelinks.

Du kan bruge indholdsfortegnelsen herunder, hvis du søger noget bestemt.

 

El-håndklædetørrer med timer

Vvs.dk har et stort udvalg af elektriske håndklædevarmere med timer. Du kan bruge deres søgemaskine til at finde el-håndklædetørrere med timere, og du kan finde dem frem via nedenstående knapper.

Denne elektriske håndklædevarmer med timer er udvalgt, fordi den er populær og har et klassisk og tidsløst udseende. Prisen på håndklædetørreren er lav.

Håndklædetørrer som radiator

Ønsker du at bruge din håndklædevarmer som radiator, er det en god idé at gå efter en håndklædetørrer med vand, som tilkobles din centralvarme. Din håndklædetørrer vil hermed fungere præcis som en radiator, hvor varmt vand kommer ind fra den ene side, løber gennem rørene og kommer ud på den anden side af apparatet. Herunder kan du vælge at se alle håndklædetørrere med vand, eller du kan se vores udvalgte håndklædetørrer. Vi har udvalgt vvs.dk som den bedste webshop til køb af håndklædetørrer til vand, fordi webshoppen har de bedste anmeldelser på Trustpilot.

Håndklæderadiator

Denne håndklædetørrer egner sig godt som både radiator og håndklædevarmer, fordi den er stor og dermed giver en højere varmeeffekt i rummet.

Håndklædetørreren måler 1.210 x 500 mm, og prisklassen er lav. Denne håndklædetørrer er også udvalgt, fordi den er vanddrevet og dermed virker præcis som en radiator, hvor varmt vand strømmer gennem rørene.

Webshoppen, vvs.dk, har 4,4 stjerner på Trustpilot og vurderes til at være fremragende af kunderne. Der er 14 dages returret, og du kan købe håndklædetørreren på afbetaling.

Håndklædetørrer i krom

Hvis du har apparater i krom på badeværelset såsom på vandhane, bruser og dørhåndtag, er det en god idé at vælge en håndklædevarmer i krom, så badeværelset hænger godt sammen.  Herunder kan du se to håndklædetørrere i krom, som er udvalgte, fordi priserne er lave, samtidig med at kundeanmeldelserne er gode på webshoppen – Homeshop. Begge håndklædevarmere skal tilkobles central- eller fjernvarme. Den eneste forskel på de to håndklædetørrere er størrelsen. Prisen passer til størrelsen på håndklædevarmerne.

Håndklædetørrer til fjernvarme

Håndklædevarmer til fjernvarme er den samme som en håndklædetørrer til vand og en håndklædetørrer til centralvarme. Håndklædetørrere til vand er en billig og miljøvenlig måde at tørre håndklæder på samt opvarme rummet. Hos vvs.dk finder du et stort udvalg af kvalitetshåndklædetørrere til fjernvarme. Herunder har vi udvalgt vores favorit håndklædevarmer til fjernvarme.

Hvid håndklædetørrer til fjernvarme

Denne håndklædetørrer til fjernvarme er udvalgt, fordi den har et klassisk og tidsløst design, som passer til de fleste danske hjem.

Håndklædetørreren er stor og vil dermed tørre håndklæderne hurtigt, samtidig med at den opvarmer rummet.

Med denne håndklædetørrer får du en billig løsning, samtidig med at webshoppen, vvs.dk, vurderes til at være fremragende på Trustpilot.

Webshoppen tilbyder desuden afbetaling og 14 dages returret.

Håndklædetørrer til stikkontakt

En håndklædervarmer til stikkontakt er det samme som en elektrisk håndklædetørrer. Herunder kan du se alle el-håndklædetørrere, eller du kan se, hvilken håndklædetørrer til stikkontakt, som vi har udvalgt.

Klassisk håndklædetørrer til stikkontakt

Denne håndklædetørrer til stikkontakt er udvalgt, fordi den er billig og har 10 års garanti. Derudover har den et klassisk udseende, som passer godt til de fleste danse badeværelser. Håndklædetørreren er CE-mærket, som betyder, at den opfylder EU’s krav om sikkerhed, sundhed og miljøbeskyttelse. Webshoppen vurderes fremragende på Trustpilot og tilbyder gratis levering på køb for mere end 3.000 kr.

Håndklædetørrer til vand

En håndklædevarmer til vand er den samme som en håndklædetørrer til fjern- og centralvarme.

Smal håndklædetørrer

Denne stilfulde håndklædetørrer er fra vvs.dk. Håndklædetørreren har kroge, som du kan hænge håndklæderne på.

Håndklædetørreren kan både tilsluttes vand, og der kan tilkøbes el-patron eller t-stykke, som gør det muligt at gøre den elektrisk eller lave en kombinationsløsning, hvor håndklædetørreren bruger el om sommer og vand om vinteren.

Håndklædetørreren måler 1500×266 mm og er udført i krom.

El-håndklædetørrer med termostat

Ønsker du en el-håndklædetørrer med termostat, er denne et godt bud. Denne håndklædetørrer har et indbygget termostat, hvor du kan justere temperatur og timer.

Armene kan drejes fra side til side, så håndklæderne ikke rammer hinanden.

Håndklædetørrer i messing

Messing er blevet populært på badeværelset og giver en luksuriøs og varm stemning. Har du apparaturer på badeværelset i messing, vil det være smukt og sammenhængende at vælge en håndklædevarmer i messing også. Herunder finder du to forskellige håndklædetørrere i messing, som er udført i høj kvalitet. Tryk på billederne for at læse mere om de eksklusive el-håndlædetørrere i messing.

Håndklædevarmer - spørgsmål og svar

Kan man bruge en håndklædetørrer som radiator?

Ja, håndklædetørrere opvarmer rummet ligesom radiatorer. En håndklædetørrer har blot en dobbeltfunktion sammenlignet med en radiator, fordi du kan tørre dine håndklæder eller tøj på den, samtidig med at den opvarmer rummet.

Hvor højt skal en håndklædetørrer hænge?

Der er ingen regler for, hvor højt håndklædetørreren skal hænge. Du skal blot være opmærksom på, at håndklæderne ikke rammer gulvet. Du kan dermed hænge håndklædetørreren i den højde, som passer bedst til dit rum.

Hvorfor vælge en håndklædetørrer?

Hvis dine håndklæder er våde i længere tid, kan de blive sure. Med en håndklædetørrer undgår du sure håndklæder, og du vil altid have et tørt og varmt håndklæde klar, når du skal bruge det. En håndklædetørrer er både en praktisk og æstetisk løsning i indretningen. Håndklædetørreren opvarmer rummet og håndklæderne, samtidig med at den fås i flotte designs.

Hvordan virker en håndklædetørrer?

Der findes tre varianter af håndklædetørrer: varmtvand, elektrisk og kombi. Ved varmtvand løber der varmt vand gennem rørene som derved opvarmes. Håndklædetørrere med varmtvand tilkobles centralvarmen eller en radiator af en håndværker. En elektrisk håndklædetørrer skal tilkobles en stikkontakt, hvilket ikke kræver en håndværker. En elektrisk håndklædetørrer opvarmes via varmeledningskabler i rørene. En kombinationshåndklædetørrer skal tilkobles både centralvarme og stikkontakt. Ved at hænge dine håndklæder over de varme rør, får du hurtigt tørre håndklæder, samtidig med at du varmer rummet op.

Hvad koster en håndklædetørrer?

En håndklædetørrer koster mellem ca. 300 - 10.000 kr., alt efter hvilken slags du ønsker.

Hvad er en elpatron til håndklædetørrer?

En elpatron bruges til el-håndklædetørrere og kombi-håndklædetørrere. På elpatronen kan du tænde og slukke håndklædetørreren. Elpatronen kan også tænde og slukke automatisk, alt efter hvilken elpatron/håndklædetørrer du vælger.

Skal du have en fuld eller delvis renovering af dit badeværelse?

Hvor spændende!

I dette indlæg kan du finde nogle regler, som du skal være opmærksom på, når du renoverer badeværelset.

Herefter kan du gå til de sjovere afsnit om tips til indretningen, og du kan lade dig inspirere af interiør, som er udvalgt på baggrund af efterspørgsel.