Badeværelse

På denne side finder du guides til, hvordan du kan indrette dit badeværelse på bedste på vis. Formålet er at inspirere og rådgive dig til at træffe nogle gode valg.

Rådgivningen er udarbejdet på baggrund af grundig research, så det er muligt at danne et overblik. På den måde behøver du ikke selv at surfe hele nettet – det er allerede gjort for dig her.

De gratis indlæg og artikler er mulige, fordi mobelinspiration.dk modtager en lille brøkdel af den pris, du betaler, når du vælger at købe et produkt gennem hjemmesiden her. Dette har ingen betydning for den pris, som du betaler.

Et billede af en håndklædetørrer

Hvilken håndklædetørrer skal jeg vælge?

Dette indlæg fungerer som en guide til at vælge den rigtige håndklædevarmer til dig.

Mobelinspiration.dk har undersøgt forbrugernes ønsker og anmeldelser af både håndklædetørrere samt udbyderne af håndklædetørrere.

Denne information har vi samlet til dig i denne guide, så du nemt kan finde den håndklædetørrer, som passer til dine behov.

I dette indlæg kan du finde nogle regler, som du skal være opmærksom, når du renoverer badeværelset. Herefter kan du gå til de sjovere afsnit om tips til indretningen, og du kan lade dig inspirere af udvalgte produkter. 

Hamamhåndklæder er praktiske og smukke, og så tilføjer de velvære til indretningen.

Få et overblik over de bedste hamamhåndklæder i dette indlæg.

Der er meget kalk i det danske vand, som forårsager hvide og gule plamager på badeværelset – både på klinker, fliser, glas mm.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du sparer penge og energi ved at vedligeholde badeværelset, så det fremstår lækkert og nyt.