Musthaves til kontoret

I en tid hvor hjemmearbejde er en stor del af manges hverdag, har et godt kontor-setup aldrig været vigtigere. Skal du forny hjemmekontoret, eller starter du helt fra 0, giver vi dig her gode råd til, hvordan du sikrer en god arbejdsdag i hjemmet.

Artiklen kan indeholde annoncelinks.

Motiverende kontorartikler

Noget af det vigtigste for at lykkes med en god arbejdsdag, er at have kontorartiklerne i orden. Hvad end du får brug for i løbet af dagen, skal det være indenfor rækkevidde, og produkterne skal være i orden.

 

Derfor kan det være en god idé at investere i kvalitetsprodukter såsom Frixion Pens, der er kuglepenne, som kan viskes ud. På den måde sikrer du, at du kan arbejde fokuseret og effektivt. Også selvom du skriver forkert.

 

Kontorartikler kan generelt være med til at skabe stemning i dit arbejdsrum ved at tilføje liv og farver. Det kan for eksempel være farverige notesbøger eller måske en flot opslagstavle med personlige billeder. Kun fantasien sætter grænser.

Et billede af et kontor

Ergonomiske møbler

Når man taler om hjemmekontorer, kommer man ikke udenom vigtigheden af ergonomiske kontormøbler. De er vigtige for at sikre en god arbejdsstilling og forebygge arbejdsrelaterede skader. Her er det ikke bare en stol med justerbart sæde, ryglæn og armlæn, der er essentielt. Du bør også overveje resten af dit setup, især hvis du bruger mange timer eller hele arbejdsdage i hjemmet.

 

Overvej for eksempel:

  • Højden på din computerskærm, så du skåner nakke og øjne.
  • At investere i et hæve-sænkebord, så du kan stå op i løbet af dagen.
  • Et ergonomisk tastatur og mus for at forebygge hånd- og håndledsproblemer.

Praktisk og stilfuld kontorindretning

For at have en god arbejdsdag, er det vigtigt, at du føler sig godt tilpas på dit hjemmekontor. Derfor skal du ikke undervurdere vigtigheden af at indrette et rum, som du har lyst til at være i. Dog er det også vigtigt, at du har de mere praktiske aspekter for øje, når du går i gang med indretningen. Bruger du for eksempel mange dokumenter eller gadgets i løbet af en arbejdsdag, skal gode opbevaringsløsninger prioriteres.

 

Det kan være med til at sikre et ryddeligt og organiseret hjemmekontor, som er nemt at gå til, når arbejdsdagen starter. Opbevaringsløsninger kan desuden sagtens være en del af indretningen og tilføje æstetisk appel og personlighed til rummet. Det kan for eksempel være gennem et flot møbel eller måske opbevaringskasser i dine yndlingsfarver. Holder du rummet neutralt på vægge og gulv, får disse automatisk en dekorativ funktion.

Det er vigtigt for vores sundhed og produktivitet, at vi husker at holde pauser i arbejdet. En daybed i kontoret kan huske os på netop dette.