Gamerstol med lys

Skal din gamerstol være ekstra og hype dig til højere performance, når du gamer på liv og løs om aftenen og natten? Så kan du vælge en gamerstol, som lyser op i mørket. Denne artikel handler om gamerstolen, Nordic Game Blaster, som er en populær gamerstol med et vildt lys i alle regnbuens farver.

 

Artiklen indeholder annoncelinks.

Hvilken gamerstol har lys?

Gamerstolen, Nordic Game Blaster, er et populært valg, hvis du søger en gamerstol med lys. Gamerstolen er til gameren, som søger en stol i høj kvalitet, samtidig med at stolen skaber en vild stemning i rummet.

Ønsker du at se et større udvalg af de bedste gamerstole, kan du besøge gamer-stole.dk/bedste-gamer-stol.

Et billede af en gamerstol

Gamerstolen med RGB-lys

Nordic Gaming Blaster har RGB-lys. RGB-lys kombinerer mange farver (faktisk 16,8 farver!), hvorfor stolen afgiver et vildt lys.

 

RGB står for rød, gul og grøn. De 3 farver kan kombineres, så du får det ekstremt høje antal farver. RGB-lyset sidder langs hele gamerstolens sæde og ryglæn.

 

Du kan styre lyset med en remote, og der medfølger en powerbank, så du kan være sikker på, at alle regnbuens farver holder hele natten.

Yderligere information om gamingstolen med lys

Justering af stolen

Udover det fede lysshow, som kendetegner Nordic Gaming Blaster, er gamingstolen i høj kvalitet. Gamingstolen kan justeres, så den passer perfekt til dig, og du kan indstille den, alt efter din ønskede siddestilling. Ryglænet kan lægges helt ned, hvis det skulle blive tid til udstrækning eller en power nap. Armlænene og sædet kan også justeres, og det kan være en rigtig god idé at sidde på forskellige måder, hvis du skal game i mange timer. Kroppen har brug for forskellige stillinger. Du kan ligeledes justere puderne ved nakken og lænden. Selvom stolen er ultra-komfortabel, må du huske at forlade den en gang imellem, så du kan få rystet benene. Pauser gør dig kun mere effektiv, når det for alvor gælder din gaming.

 

Robust stol = god investering

Med Nordic Gaming Blaster får du også en solid stol, som kan holde til en masse timers gaming. Stolen vil derfor være en god investering, da den kan holde på den lange bane. Gamingstolen kan holde til 150 kg.

 

PU-læder

Gamerstolen er fremstillet i PU-læder, som er et kunstlæder, der er nemt at vedligeholde. PU-læder bruges til mange møbler, fordi det er let at gøre rent og holdbart. Du behøver derfor ikke bekymre dig, når du spilder dine snacks på stolen i et ivrigt øjeblik. PU står for Polyurethan, som giver en beskyttende overflade samt et skinnende og glat udtryk.

Vær sikker på hurtigt internet når du gamer

Hvis du vil være sikker på, at du har det rigtige bredbånd til gaming så besøg tjekbredbaand.dk og se dine muligheder. På denne side kan du hurtigt og nemt se, hvilke bredbånd som er de hurtigste og billigste.

Spørgsmål og svar

Hvad koster en gamerstol?

En billig gamerstol koster ca. 500 kr. Skal du have en god gamerstol, koster den minimum 1.000 kr.

Hvor høj skal min gamerstol være?

Højden på din gamerstol kan heldigvis justeres på stolen. For at få den bedste siddeposition skal dine knæ have en 90 graders vinkel, og dine fødder skal være fladt placeret på gulvet. Der sker dog ikke noget ved at skifte mellem siddepositioner - det er kun sundt.

Hvorfor vælge en gamerstol?

Spiller du computer, er det vigtigt at sidde i en ergonomisk stol, så du har en sund kropsholdning og dermed kan forebygge skader.