Sådan fragtes nyindkøbte møbler nemmest og sikrest

Et billede af en person, som sidder i en stue med møbler og laver en bestilling fra sin telefon

Skal du købe nye møbler, skal du finde en måde at fragte dem på. I denne forbindelse er der flere måder at gøre det på, men ikke alle er lige sikre. Derfor er det en god idé at forberede sig på fragten på forhånd, så du ikke ender med at stå i en vanskelig situation.

 

Der er set flere eksempler på folk, der har købt nye møbler uden at have en måde at fragte dem på. I værste fald kan det betyde, at man ender med ikke at kunne få sine møbler med hjem. Netop derfor er det vigtigt at have en plan på forhånd.

 

I denne artikel kan du læse om, hvordan du nemt og sikkert kan fragte dine nyindkøbte møbler fra butikken til dit hjem. Artiklen er sponsoreret.

Undlad at mase dem ind i bilen

Har du købt et nyt møbel, er det vigtigt, at du ikke forsøger at mase det ind i din bil. Er du ikke sikker på, at der er plads, er det vigtigt at undlade det. Derimod skal du finde en anden løsning, så du kan fragte det nye møbel hjem uden at forårsage skade på det.

Hvis du forsøger at mase et møbel ind i en bil, hvor det ikke kan være, vil det både skade bil og møbel. Derfor er det ganske enkelt ikke værd at gøre.

Lån eller lej en trailer til bilen

Når du skal fragte møbler, er der mange måder at gøre det på. Har du træk på din bil og er du tryg ved at køre med trailer, er det en oplagt løsning. Derfor er det værd at undersøge, om du har mulighed for at låne eller leje en trailer.

Sommetider er det også muligt at låne eller leje trailere direkte hos forhandleren. Det er f.eks. noget, de tilbyder hos IKEA. Har du valgt en forhandler, hvor det ikke tilbydes, er der heldigvis også andre muligheder.

Du kan leje en flyttebil

Ikke alle har træk på bilen eller er tryg ved at køre med trailer. Er dette tilfældet for dit vedkommende, bør du i stedet leje en flyttebil. Gør du det, er du naturligvis sikker på, at det ikke bliver et problem at finde plads til dit nye møbel.

Denne løsning er ideel i mange tilfælde, men det er især værd at overveje, hvis du har købt flere møbler. Det skyldes, at det kan være svært at finde plads til dette i en trailer. Ofte skal disse bestilles i god tid, hvorfor du gør klogt i at gøre dette. Flyttebiler findes i flere forskellige størrelser, så der fås helt sikkert også en størrelse flyttebil, der matcher dine behov.