Fragt af møbler til privat brug

Et billede af en varevogn, som transporterer møbler

Har du fundet de perfekte møbler eller andet interiør til hjemmet, men du mangler en måde at få transporteret det fra A til B? Så skal du læse med her, hvor du får gode råd til at transportere dit interiør fra leverandøren til dit hjem. I artiklen kan du læse om, hvordan du kan transportere møbler på hhv. korte og lange afstande. Du kan også læse om, hvordan du kan fragte dine møbler  billigst versus nemmest.

 

Artiklen indeholder annoncelinks.

Kort afstand: Ta' ladcyklen

Har du en ladcykel, kan du nemt transportere dine møbler fra A til B.


Ladcyklen er især praktisk til at transportere mindre ting såsom lamper, tæpper, reoler og hylder. Ønsker du at transportere en stor ting med din ladcykel, skal møblet være skilt ad, så du lettere kan få plads til det i ladcyklen. Du kan bruge strips eller elastikker til at spænde dit interiør godt fast.


Har du ikke allerede en ladcykel, kan det være en god investering, da du altid vil have en nem og billig løsning, når du skal fragte ting – lige fra interiør og andre indkøb til venner/familie. Det kan anbefales at købe en ladcykel med el, da fragten ellers kan blive en hård fornøjelse.

Et billede af en elcykel med interiør i ladet

Fragt af møbler fra Sjælland til Jylland

Skal du have dit interiør fragtet fra Sjælland til Jylland eller omvendt, skal du være opmærksom på broafgiften. Mange butikker tilbyder heldigvis fragt af dine møbler fra butikken til dit hjem. Er dette ikke tilfældet, kan du bestille minitransport. Med minitransport kan du nemt få fragtet dine møbler fra leverandøren til din adresse. Minitransport koster ca. 800 kr., mellem Odense og Vestsjælland. Minitransport koster ca. 1.500-2.000 kr. fra Odense til København. Med minitransport slipper du for alt besvær, da en professionel klarer transporten for dig. Denne løsning er ideel til dig uden kørekort, eller til dig som vil spare tid. En anden mulighed er “Lej et lig”, som udbyder billig udleje af biler, varevogne og minibusser i forskellige størrelser. Mindsteprisen for at leje en bil i en hel dag er 300 kr.

Billig transport af møbler

Den billigste måde at transportere dine møbler på kort afstand er at tage dem med på ladcyklen hvis muligt. Du kan også tage en ven under armen og bære møblerne hjem eller til toget/bussen/metroen. Det kan også være, at du har en ven eller et familiemedlem med en bil, som du kan låne, eller I kan køre sammen og lave en tur ud af det. Dermed vil dine omkostninger måske kunne klares med en pizza eller en kop kaffe. Er ingen af disse tips mulige, vil det billigste være at bruge “Lej et lig” eller “GoMore”. Hos GoMore kan du måske finde én, som tilbyder samkørsel for at få det ekstra billigt. Kan du ikke finde én, som tilbyder samkørsel, kan du leje en bil for minimum 250 kr. Husk at bilen skal køres tilbage igen.

Brug for mere inspiration? Du kan finde mange flere tips til hjemmet her hos mobelinspiration.dk.