Skab balance i hjemmet med Feng Shui

Et billede af en blomst, som symboliserer Fengshui

Feng Shui er en kinesisk filosofi, som handler om at skabe balance og god energi i indretningen. Ved at lade energierne i hjemmet arbejde for dig, kan du leve i harmoni – både i forhold til kærlighed, arbejde, familie og generel lykke. I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan Feng Shui kan komme til udtryk i boligindretningen.

Feng Shui farver

Forskellige farver symboliserer forskellige værdier i livet. I følge Feng Shui er det vigtigt at inddrage de forskellige farver for at opnå balance i livet. Lilla og rød symboliserer velstand og rigdom. Lyserød symboliserer kærlighed. Farven grøn samt træelementer symboliserer familielivet. Mørke farver samt vandelementer symboliserer karriere. Dette er blot nogle eksempler på, hvordan forskellige farver og elementer kan skabe betydning i hjemmet. Feng Shui filosofien er mere kompliceret end som så.

Kontraster i indretningen

Du kan opnå balance i indretningen ved at kombinere Yin og Yang, som er de henholdsvise feminine og maskuline principper. Yin kan for eksempel være små, mørke og afdæmpede materialer. Yang kan for eksempel være store, lyse og larmende materialer. Princippet handler om at kombinere store og små elementer i indretningen samt bløde og hårde materialer.

Et ryddeligt hjem

Et rodet hjem vil resultere i stillestående energi, hvilket vil give en dårlig balance i hjemmet. I følge Feng Shui skal vi rydde op i hjemmet for vores egen skyld, fordi det skaber en positiv energi.

Hjælp til at skabe Feng Shui i indretningen

Ønsker du konkret og uddybende rådgivning i forhold til, hvordan du kan indrette dit hjem, så du opnår Feng Shui, kan du besøge Feng Shui Instituttet.

Feng Shui Instituttet tilbyder e-bøger, rådgivning og unikke Feng Shui produkter.

Møbler til hjemmet

Er du på udkig efter møbler til hjemmet?

Så kan du gå på udkig her hos mobelinspiraiton.dk, hvor vi har udarbejdet guides til, hvilke møbler du skal vælge inden for forskellige kategorier.