Når smukt og praktisk går hånd i hånd: Sådan finder du designermøbler til et funktionelt hjem

Et billede af designmøbler

Når det kommer til indretning, er den sværeste balancegang ofte den mellem praktik og æstetik. De møbler, som er flotte, er ikke nødvendigvis praktiske i en travl hverdag. Men det behøver heldigvis ikke at være sådan. Denne artikel fokuserer på tre forskellige typer møbler, hvor smukt design kan gå hånd i hånd med funktionalitet.

 

Artiklen indeholder annoncelinks.

Smukke opbevaringsløsninger

Opbevaring er afgørende for at holde dit hjem organiseret og ryddeligt. Men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med designet. Køb møbler og smukke opbevaringsløsninger, der passer til din indretning og samtidig giver dig nok plads til at gemme dine ejendele væk. Dette gælder især i rum, hvor du sætter ting fra dig eller har mange mindre ting, som kan give et rodet indtryk. Det kan for eksempel være entreen, hvor sko, jakker og nøgler hurtigt forstyrrer indtrykket. Her kan skabe, reoler og skuffer være både funktionelle og æstetisk tiltalende. Sørg for at vælge materialer og farver, der passer til din stil, og at opbevaringsløsningerne passer til rummets størrelse og form.

Smart hjemmekontor

Flere og flere arbejder hjemmefra, og det sætter nye standarder for både funktionaliteten og æstetikken af hjemmekontoret. Her kan for eksempel et smukt designerskrivebord være med til at højne motivationen og skabe et behageligt miljø. Igen er det vigtigt at vælge materialer, der passer din indretningsstil, men også at vælge et skrivebord i en størrelse, som både passer ind i rummet, og som er stort nok til, at du kan lave dit arbejde ved det. Overvej yderligere at kombinere skrivebordet med gode opbevaringsløsninger til dine kontorartikler og eventuelt at få skjult ledninger fra en eventuel computer. På den måde får du det mest gennemførte og stilfulde resultat.

Funktionelt spisebord

Et spisebord er et centralt møbel i ethvert hjem. Det er et sted, hvor familie og venner samles for at nyde måltider og skabe minder. Især hvis du har børn, er det vigtigt at dette møbel er funktionelt og ikke bare dekorativt. Det kan du for eksempel sikre ved at investere i et bord i vedligeholdelsesvenlige materialer og med udtræksfunktion. Så kan bordet stå smukt, når det ikke er i brug, men samtidigt leve op til alle familiens behov i hverdagen. Har du børn, er det dog vigtigt, at du ikke er for øm over dit smukke designerspisebord. Er du det, bør du måske overveje en voksdug, dækkeservietter eller at skifte bordet ud, indtil børnene er store nok til at kunne behandle bordet korrekt.

Hos mobelinspiration.dk har vi lavet en guide til at vælge et rundt spisebord med udtræk, så det passer til din situation. F.eks. kan vi anbefale en bordplade i laminat, hvis du ønsker et vedligeholdelsesvenligt spisebord.

 

I dette indlæg finder du det bedste udvalg af forskellige, runde spiseborde i høj kvalitet, som alle har udtræk.